«Παρένθεση με ΑΕΚ»

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Μπίζιο. Ο Παναγιώτης Μαντζανάς παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Μπίζιο.

Ομιλία του προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Μαντζανά, στον Απόλλωνα Λάρισας για την εμψύχωση τους ενόψει της αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Πιερία. 

Με αλλαγή στην θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας και έτσι πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς, βρέθηκε στα αποδυτήρια και με την ευκαιρία της παρουσίασης του Μιχάλη Μπίζιου μίλησε και στους ποδοσφαιριστές. Του τόνισε πως πιστεύει στην αξία τους και ότι η βαριά ήττα από την ΑΕΚ αποτελεί παρένθεση για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα και να αγωνιστούν ελεύθερα για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Πιερία. 

Παράλληλα τους παρουσίασε τον Μιχάλη Μπίζιο, ο οποίος ανάλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού μετά την φυγή του Γιώργου Θάνου, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και δεν μπορούσε να συνδυάσει τις δύο αρμοδιότητες του. Ο Μιχάλης Μπίζιος γνωρίζει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, αφού έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια ως βοηθός προπονητή με τον Μιχάλη Ζιώγα. 

Ο προπονητής της ομάδας, Μαρσέλο Τροϊζι, έβγαλε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Στις απουσίες βρίσκεται ο Αποστόλης Κουτογλίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Οι 18 για το ματς στην Πιερία είναι οι εξής: Μαντζάρης, Σπηλιόπουλος, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Βαγενάς, Λούκας Ράμος, Mαρκολίνο, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουτκάο, Πολέτο, Τσακυργιάννης, Κοντοθανάσης, Τασουσάνης και Καμπέρης.     

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep