Χωρίς Ριμπερί με Λαμία

Φάση από παλαιότερο αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Λαμία. Φάση από παλαιότερο αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Λαμία.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν πήρε στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας τον Στίβεν Ριμπερί για το φιλικό του Σαββάτου (8/9) με την Λαμία στην Φιλιππούπολη. 

Ούτε απλά για μια ολιγόλεπτη συμμετοχή και την πρώτη του παρουσία στο γήπεδο της Φιλιππούπολης δεν περιλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας ο Στίβεν Ριμπερί. Η ομάδα της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δυνατό φιλικό με την Λαμία το Σάββατο (8/9 - 18:00) και ο τεχνικός της ομάδας, Μαρσέλο Τροΐζι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του. Η τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ θα ξεκινήσει και η προπώληση των καρτών διαρκείας που είναι στα 120 ευρώ τα απλά και στα 150 ευρώ οι τιμές στους επισήμους. 

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με την Λαμία αποτελούν οι Κουτογλίδης (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Καμπέρης, Ζαϊμί, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Lucas Rammos, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Τσιάτας, Ρενάτο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep