Πεντάσφαιρος ο Απόλλων Λάρισας

Ξεμούδιασε με… πεντάρα ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στον Αμπελωνιακό.

Μετά από αρκετές μέρες προπονήσεων, οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με το φιλικό απέναντι στον Αμπελωνιακό με το ευρύ 5-0.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι και επέβαλαν από την αρχή του αγώνα την κυριαρχία τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε η ομάδα του Αμπελώνα, που έδειξε από την πλευρά της καλά στοιχεία.

Στο 5’ και στο 7’ ο Φώτης Γκουντρουμπής, στο 61’ ο Λουκάο και στο 78’ και το 83’ ο Δημήτρης Λίταινας πέτυχαν τα γκολ του Απόλλωνα, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Για τη Δευτέρα (13/08) έχει προγραμματιστεί πρωινή στον Απόλλωνα και κατόπιν ο Μαρσέλο Τροίζι θα δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Διαιτητής ήταν ο κ. Τέγος (Μάνος, Νίκζας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α' ημίχρονο): Κουτογλίδης, Κακάμης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Παπαγεωργίου, Μπιμάι, Γαρυφαλλόπουλος, Γκουντρουμπής, Βαγενάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β' ημίχρονο): Μαντζάρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Τσικρικάς (70' Ταουσάνης), Γιαννακόπουλος, Λούκας Ράμος, Τσακριγιάννης (υπό δοκιμή), Κοντοθανάσης, Λουκάο, Μαρκονίνο, Λίταινας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Μαντζιώκας (10' λ.τ. Τράντος), Λιάκος, Γούτος, Αλεξόπουλος, Νικολακούλης, Χαντζούλης, Φλέγγας, Καρυπίοδης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Τεκέδης.
Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Βούκιας, Σιαμέτης, Χότζα, Βαλατσός, Γιάννας, Κατσής και Γκέρι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep