«Η κατάσταση δεν περιγράφεται...»

Η αναβολή που εξασφάλισε ο Απόλλων Λάρισας στην Α' ΕΕΟΔ και η αντίδραση του δικηγόρου των Φιρινίδη, Καρακατσάνη.

Αντίθετος με το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Απόλλων Λάρισας στη συζήτηση των προσφυγών των Γιάννη Φιρινίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη ήταν ο δικηγόρος τους, Γιώργος Ζελελίδης. Τη Δευτέρα (16/07) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση των δύο υποθέσεων στην Α' ΕΕΟΔ και παρότι εν τέλει αμφότερες μετατέθηκαν, ο νομικός εκπρόσωπός τους έκανε λόγο για κατάσταση που δεν περιγράφεται...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας ανέφερε προς την έδρα για την υπόθεση του Φιρινίδη: «Ουσιαστικά είναι πρόσκληση προς πληρωμή. Μου είπαν από την ΠΑΕ ότι ο συνάδελφος έχει ενημερωθεί για το αίτημα αναβολής από την προηγούμενη εβδομάδα».

Ο Ζελελίδης αντέδρασε και είπε:

«Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση. Την περασμένη εβδομάδα δώσαμε τέσσερις φορές ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς. Η κατάσταση επιεικώς δεν μπορεί να περιγραφεί. Μόνο επειδή το ζητάει ο κύριος Λίβας δεχόμαστε. Έως τις 23 Ιουλίου, είτε θα μας έχει πληρώσει η ΠΑΕ, είτε θα βγάλετε μια απόφαση. Αν εμείς περιμένουμε οκτώ ημέρες να πληρώσει ο Απόλλων 11 προσφυγές, τότε έχουμε ξεπεράσει τα όρια του συναγερμού».

Αναβολή ζητήθηκε και για την υπόθεση του Καρακατσάνη, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Και εδώ, όμως ο Ζελελίδης είπε: «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κύριε πρόεδρε και πήρε 1.700 ευρώ ολόκληρη τη χρονιά. Και έρχεται τώρα και ζητάει αναβολή...».

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούλιος 2018 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep