Στο σημείο μηδέν

Πολύ δύσκολα μοιάζουν τα δεδομένα για τον Απόλλωνα Λάρισας που δείχνει σημάδια διάλυσης. Πολύ δύσκολα μοιάζουν τα δεδομένα για τον Απόλλωνα Λάρισας που δείχνει σημάδια διάλυσης.

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στο σημείο μηδέν πλέον, αφού θα πρέπει να οργανωθεί και στο θέμα του τεχνικού επιτελείου για τη νέα σεζόν. 

Όπως όλα δείχνουν, τίποτε δεν θα θυμίζει στη νέα σεζόν την ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα της Football League τον Μάιο. Μετά τις προσφυγές που συγκεντρώνει ο Απόλλων Λάρισας ακολουθεί και το διαζύγιο με τον τεχνικό, Νίκο Θεοδοσιάδη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε μια αίσθηση οργάνωσης.

Το πιθανότερο είναι το «σημείο μηδέν» να επιβεβαιωθεί απόλυτα, αφού υπάρχει η αίσθηση πως τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία στη Football League τη νέα περίοδο. Το εγχείρημα ήταν από την αρχή δύσκολο και η μικρή οικονομική δυνατότητα που είχαν τα μέλη της διοίκησης φανερώθηκε αρκετά νωρίς. Εξάλλου, ο Απόλλων δεν κατάφερε να περάσει τα δύο πρώτα στάδια επιτήρησης παρότι ήταν εντελώς νέα ΠΑΕ. 

Οι επόμενες ημέρες θα αποδείξουν τι περιθώρια υπάρχουν ώστε να αναγεννηθεί η ομάδα της Θεσσαλίας, να δείξει σημάδια ζωής και να αρχίσει την οργάνωση της για τη νέα σεζόν. 

[googlead][/googlead] 

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2018 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep