Χωρίς Σουλίδη, Παϊτέρη

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Λάρισας προπονήθηκε την Παρασκευή (13/4) και αφού γευμάτισε το μεσημέρι, η αποστολή του αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα, από όπου θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο. Οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν την Κυριακή (15/4, 17.00) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 26η αγωνιστική και ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που πήρε μαζί του.

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Άκης Σουλίδης και ο πορτιέρο Παναγιώτης Παϊτέρης που συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι. Έτσι ο τεχνικός του Απόλλωνα συμπεριέλαβε στην αποστολή των "κυανόλευκων" τον νεαρό τερματοφύλακα Θοδωρή Λαμπίρη.

Η αποστολή: Φιρινίδης (Τ), Λαμπίρης (Τ), Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Σουλιώτης, Δημολιός, Ιβανίδης, Λίταινας, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Κακάμης, Τσιλούλης, Χατζής, Συράκος και Saensanit.

* Το πρωί του Σαββάτου (14/04) στις 11 οι Λαρισαίοι θα προπονηθούν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, ενώ θα διαμείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον συντοπίτη πρώην άσο της ομάδας και νυν τεχνικό διευθυντή του κρητικού συλλόγου, Παύλο Αδάμο, για την παραχώρηση του αθλητικού τους κέντρου και για τις όποιες διευκολύνσεις θα παρέχουν στην αποστολή της.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep