«Μάγκες οι παίκτες μου»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την ανατροπή που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας και τα ψυχικά αποθέμετα που χρειάζεται για να την πετύχεις. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την ανατροπή που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας και τα ψυχικά αποθέμετα που χρειάζεται για να την πετύχεις.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για μαγκιά του Απόλλων Λάρισας που μπόρεσε να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι με μια ομάδα που έπαιζε την ύπαρξη της.

[googlead][/googlead]

Στα αποθέματα των ποδοσφαιριστών του που έκαναν λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βρήκαν τον εαυτό τους στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη νίκη με 4-3 κόντρα στην Καλλιθέα, η οποία ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-1. 

«Μία μεγάλη νίκη με βάση την εξέλιξη και το τελικό σκορ απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της. Είχα επισημάνει στα παιδιά τι θα αντιμετωπίσουμε και πως πρέπει να παρουσιαστούμε στο ματς. 

Δυστυχώς στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική πειθαρχεία, ενώ είχαμε τον έλεγχο και το ρυθμό. Δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις, κακές επιλογές στην αμυντική μας οργάνωση και κάναμε πολλά λάθη που η Καλλιθέα τα εκμεταλλεύθηκε για να βρισκόμαστε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-3.

Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να μπούνε μέσα και να κάνουν αυτό που ξέρουν. Αυτό είναι αυτό που κάνουν τόσο καιρό. Όσοι είσαστε στο γήπεδο, είδατε σήμερα πως αυτοί οι παίκτες έκαναν μία επική ανατροπή. Όταν χάνεις 1-3 και γυρίζεις το ματς κόντρα σε μία τέτοια ομάδα που παίζει το είναι της, πόση μαγκιά και πόσο μεγάλα... τέτοια πρέπει να έχεις.

Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να τους ευχαριστήσω και να πω ακόμα μία φορά πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους. Να ευχαριστήσω το κόσμο για τη στήριξη μέχρι και το τελευταίο λεπτό γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Αξίζει μόνο χειροκρότημα.

Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος κάθε αγώνα. Εμείς συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε στις διακοπές και θα επανέλθουμε για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη που είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Να ευχηθώ στη Καλλιθέα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Νομίζω πως αυτή ήταν η τελευταία μας παρουσία στο Αλκαζάρ, λογικά θα επανέλθουμε στη φυσικά μας έδρα που είναι το γήπεδο της Φιλιππούπολης. Είναι μία έδρα που θα μας δώσει άλλη δυναμική. Το γήπεδο είναι πιο μικρό κι όχι τόσο αχανές όπως το Αλκαζάρ. Έχουν γίνει οι διορθωτικές κινήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον της ομάδας μας στη φυσική της έδρα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:08

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:21 Comment Link

    Μπραβο μαγκες!η Καλλιθεα δεν εχει δεχτει ποτε φετος 4 γκολ κ δεν εχει βαλει ποτε τρια εκτος απ το παιχνιδι με σερρες εντος...εβαλε τρια γκολ,ηταν μπροστα με 3-1 κ εφαγε τρια γκολ σε ενα ημιχρονο ενω με το ζορι τρωει ενα σε ολα τα παιχνιδια κ μαλιστα σε τετοιο παιχνιδι...τα συμπερασματα δικα σας!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep