«Δικαίωση για τα... περίεργα»

Το ποστάρισμα του Απόλλωνα Λάρισας για «όσα... περίεργα μας επισύναπταν»

[googlead][/googlead]

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τη χειραγώγηση (μεταξύ άλλων) τριών αγώνων του Απόλλωνα Λάρισας και η ΠΑΕ πόσταρε στο Facebook τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου «δικαίωση στα όσα... περίεργα μας επισύναπταν».

Λίγο νωρίτερα είχε "ανέβει" στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και η αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της περασμένης Πέμπτης:

«Δεν αποδείχθηκε χειραγώγηση σε τρία "επιλεγμένα" ματς του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο «μάτι» του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS) για δήθεν χειραγώγηση αγώνων είχαν μπεί τρία παιχνίδια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μεταξύ άλλων οκτώ, όμως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ότι επειδή δεν υπήρξαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση τους, τα έβαλε οριστικά στο αρχείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αφορά τα τρία ματς της λαρισινής ομάδας:

 -Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα».

 

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 10:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep