«Είμαστε ανεβασμένοι»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και τις μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης. Μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, τις μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν, αλλά και τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Αναλυτικά ανέφερε:

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του:

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε αποκτήσει μία σταθερότητα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι και στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου:

«Σίγουρα η εικόνα του Απόλλωνα δεν είναι αυτή που πραγματικά αξίζει. Ο Απόλλων διαθέτει τεράστια ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του, διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει και στη Super League. Όλα τα παιχνίδια στη Football League είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Για μας συγκεκριμένα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα, εμπειρία και ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχεία πάνω στο πλάνο που θα καταστρώσουμε, ώστε να καταφέρουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Για το αγωνιστικό του πλάνο κόντρα στον Απόλλωνα:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ανάλογα με τον αντίπαλο καταστρώνουμε το πλάνο μας και την στρατηγική μας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή λόγω των πολύ καλών ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Απόλλωνας, ενώ και εμείς από την πλευρά μας είμαστε αρκετά ανεβασμένοι. Θα γίνει πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

Για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Δεν μπορώ να πάρω θέση, διότι δεν γνωρίζω την κατάσταση. Τα αρμόδια όργανα θα ελέγξουν. Εμάς η δουλειά μας είναι άλλη, δεν έχουμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με αυτά. Από εκεί και πέρα ότι και αν έχει ειπωθεί άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για να δουν τι γίνεται. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό και νομίζω ότι αποδεικνύεται κιόλας».

Για το αν έκλεισε το ρόστερ και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος:

«Ναι, το ρόστερ έκλεισε 100%. Αποφασίσαμε στο διάστημα των μεταγραφών να αλλάξουμε μοντέλο. Δεν περιμέναμε, βέβαια, να φύγουν κάποιοι παίκτες. Μιλάω για δύο περιπτώσεις, αλλά οι υπόλοιποι όλοι ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσουν. Προσθέσαμε πολύ ταλέντο, κρατήσαμε έναν πολύ έμπειρο κορμό και πάνω σε αυτά θέλουμε να χτίσουμε.

Έχουμε μεγάλη δίψα για διάκριση, θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε αυτό το «πάντρεμα» που μέχρι στιγμής μας βγαίνει. Περιμένουμε να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά καθώς βρίσκονται λίγες μέρες στην ομάδα. Θέλει λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω ο χρόνος κυλάει υπέρ μας».

Μια γενικότερη εικόνα για την Football League:

«Ένα προβάδισμα για την άνοδο θα δώσω στον Άρη, ενώ η Παναχαική και ο ΟΦΗ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Πιστεύω πως οι 3 αυτές ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος παρότι είναι νωρίς ακόμα δε πιστεύω πως θα μπορέσει να μπει κάποια άλλη ομάδα σφήνα. Σίγουρα τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας είναι ομάδες που έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες αλλά πιστεύω πως δύσκολα καλύπτεται το χαμένο έδαφος τώρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep