Σε καλό φεγγάρι…

Ντεμπούτο στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο οι Γαρυφαλλόπουλος και Δημολιός. 

[googlead][/googlead]

Το καλό μομέντουμ και την ψυχολογία από τη σπουδαία νίκη σε βάρος του ΟΦΗ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων Λάρισας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη (31/1, 15:00). Οι «κυανόλευκοι» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να το επιβεβαιώσουν κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/1) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, που πλέον διαθέτει νέο χλοοτάπητα. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών, Βαγγέλη Ανδρέου, Πλάτωνα Καρακατσάνη και του Άκη Σουλίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Αντίθετα εκδόθηκαν τα δελτία των Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλου, Δημήτρη Δημολιού, Σάϊνσανιτ Τσαναγουίτ και Κωνσταντίνου Γκιντίδη, με τους δύο πρώτους να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή. 

Αναλυτικά τη 19αδα των «κυανόλευκων» αποτελούν οι: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ι. Ανδρέου, Λουκάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep