Την ύστατη ώρα για Βουτσιά

Ο Πασχάλης Βουτσιάς συμπεριλήφθηκε στη 19αδα του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον Εργοτέλη και θα δοκιμάσει το πόδι του λίγο πριν από τη σέντρα.

[googlead][/googlead]

Τους 18 παίκτες που είχε στη διάθεση του στην εκτός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας συν τον Πασχάλη Βουτσιά συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη στο Αλκαζάρ (Τετάρτη 20/12, 15:00) ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο χαλάρωμα της Τρίτης (19/12) και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Ο παίκτης, που έβγαλε το νύχι του μεγάλου δαχτύλου του δεξιού ποδιού και χρειάστηκε να υποβληθεί και σε παρακέντηση, δεν έχει ενοχλήσεις στο τρέξιμο, ωστόσο θα δοκιμάσει την επαφή με την μπάλα λίγο πριν από τη σέντρα.

Από κει και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι Λαμπρόπουλος (προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό), Λουκάς, Πρατσίλας και Τσιάτας, ενώ σε συζητήσεις για λύση συμβολαίου βρίσκονται οι Κραβαρίτης και Ιορδανίδης.

Ετσι, την 19αδα απαρτίζουν οι: Παϊτερης, Φιρινίδης, Σάββας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Σουλίδης, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Διβανές, Ανδρέου Γ., Καρακατσάνης, Καμπέρης, Ιβανίδης, Βουτσιάς, Χατζής.

Ζητούμενο βέβαια για τον Απόλλωνα είναι να πετύχει την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του (3-0 τον Πανσερραϊκό, 1-0 τον Αιγινιακό) και να αυξήσει τη διαφορά από μία ομάδα (Εργοτέλης) που επίσης μάχεται για τη παραμονή της.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep