«Λαβωμένος» στα Τρίκαλα

Εκτός αποστολής του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τα Τρίκαλα και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που προστέθηκε στις απουσίες του τραυματία, Καρακατσάνη και του τιμωρημένου, Παϊτέρη. 

[googlead][/googlead]

Με σημαντικές απουσίες πηγαίνει ο Απόλλων Λάρισας στα γειτονικά Τρίκαλα για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα (10/12, 15:00). Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίας «βασικών μονάδων» ωστόσο η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (9/12) με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να τίθεται νοκ άουτ καθώς οι ενοχλήσεις στην γάμπα που ένιωσε μια μέρα νωρίτερα δεν υποχώρησαν. Έτσι ο Αχαιός προστέθηκε στις απουσίες του επίσης τραυματία, Καρακατσάνη και του τιμωρημένου, Παϊτέρη, ενώ εκτός πλάνων για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι νεαροί Λουκάς, Πρατσίλας και Τσιάτας.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Φιρινίδης, Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Σάββας, Σουλίδης, Τσιλούλης, Μαυριάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., και Ιβανίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep