Με την πλάτη στον τοίχο

Οριακό ματς για τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Πανσερραϊκό, χωρίς τους τραυματίες Καρακατσάνη, Χατζή. 

[googlead][/googlead]

Να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει ο Απόλλων Λάρισας , αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (19/11, 15:00). Οι Θεσσαλοί μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν είναι υπερβολή, έστω και αν το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η αγωνιστική, το παιχνίδι με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να χαρακτηριστεί ως οριακό. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (18/11) χωρίς κάποιο απρόοπτο για το Νίκο Θεοδοσιάδη. Από την 20μελή αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Πλάτωνας Καρακατσάνης, Κώστας Χατζής όπως και οι Πέτρος Κραβαρίτης, Αλεξάνταρ Μίλιτς αλλά και οι νεαροί Πρατσίλας και Τσιάτας. Μάλιστα για τον Μίλιτς αυτό είναι ο δεύτερος σερί αποκλεισμός για αγωνιστικούς λόγους και το μέλλον του Σέβου μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Αναφορικά με την αποστολή αυτή την αποτελούν οι: Φιρινίδης, Παιτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σάββας, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., Λουκάς και Ιβανίδης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep