Αήττητος στις πρεμιέρες

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν χάνει όταν κάνει πρεμιέρα σε πάγκο ομάδας.

[googlead][/googlead]

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας θα κάνει την Κυριακή (12/11) ο Νίκος Θεοδοσιάδης απέναντι στη Σπάρτη. Οι Θεσσαλοί μετά από δύο διαδοχικές ήττες θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σύμμαχος σε αυτό είναι η παράδοση που θέλει τον νέο προπονητή να μη χάνει στις πρώτες του παρουσίες στην τεχνική ηγεσία.

Τη σεζόν 2011-12 ο Θεοδοσιάδης ως υπηρεσιακός οδήγησε τον Πιερικός σε νίκη (1-0) απέναντι στην Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Football League, ενώ την επόμενη χρονιά απέσπασε 2-2 στις Σέρρες ως υπηρεσιακός τεχνικός του Ηρακλή. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έκανε πρεμιέρα με τον Πιερικό στο εκτός έδρας ματς με τον Βατανιακό (νίκη με 2-1), τη σεζόν 2015-16 η ομάδα της Κατερίνης αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και πέρυσι με τον Καραϊσκάκη έμεινε στο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Θεοδοσιάδης έκανε ντεμπούτο στο ΑΟ Καρδίας - Πιερικός και κατέκτησε με τους Κατερινιώτες το τρίποντο (2-1).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep