Οι «εκλεκτοί» για Σπάρτη

Εκτός αποστολής έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Αλεξάντερ Μίλιτς Εκτός αποστολής έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Αλεξάντερ Μίλιτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλων Λάρισας για το ματς με την Σπάρτη και ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωση την πρώτη αποστολή επί των ημερών του. 

[googlead][/googlead]

Πανέτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι ο Απόλλων Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (10/11) την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη (12/11, 15:00), με το Νίκο Θεοδοσιάδη να ανακοινώνει την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Φιρινίδης, Σάββας, αλλά και για λόγους τακτικής οι Καμπέρης, Μίλιτς. Μάλιστα για τον Σέρβο ο αποκλεισμός θεωρείται σαφές μήνυμα εν όψει Ιανουαρίου.

Έτσι την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κραβαρίτης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι. και Ιβανίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλοί θα αναχωρήσουν το Σάββατο (11/11) στις 11:00 από το γήπεδο Φιλιππούπολης για το ταξίδι που υπολογίζεται κοντά στις 8 ώρες για την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Τέλος από το μέτωπο του γηπέδου, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή: «Εκτός όλων των άλλων των έργων που εγκρίθηκαν προς δημοπράτηση, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων προχώρησε και στην επανασπορά του χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλιππούπολης, ώστε να συμπίπτει ο χρόνος αποπεράτωσης των έργων αναδόμησης και με την τελειότητα του αγωνιστικού χώρου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep