«Στηρίξτε μας»

Κάλεσμα του Σάκη Θεοδοσιάδη στον κόσμο του Απόλλωνα Λάρισας και σχόλιο για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

[googlead][/googlead]

Την Πέμπτη (26/10, 19.30) ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Σάκης Θεοδοσιάδης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι προέκυψε καθυστέρηση στην... εκκίνηση της Football League. Αρχικά είπε στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook:

«Το τελευταίο διάστημα όλες οι ομάδες ασχολούμαστε με το πότε θα ξεκινήσει η Football League. Υπήρξαν προβλήματα, τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχουν προβλήματα. Αυτό πιστεύω ότι δεν θα επηρεάσει τη δική μου ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και τα παιδιά έχουν δουλέψει όπως πρέπει. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε και θετικό αποτέλεσμα».

Ακολούθως κάλεσε τους Λαρισαίους να στηρίξουν την ομάδα του: «Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια. Επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες ύστερα από πολλά χρόνια. Την Πέμπτη έχουμε παιχνίδι - γιορτή απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον Λαρισαίο φίλαθλο κοντά μας. Ο Απόλλων έχει υγεία και χρειάζεται τη στήριξη όλων».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στα φιλικά που έδωσε ο Απόλλων Λάρισας: «Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά. Είδαμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω διάθεση και δίψα για διάκριση. Εκεί ποντάρουμε».

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΠέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep