Επισημοποίησε το τεστ

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε το φιλικό με τον Άρη. Δείπνο στους δημοσιογράφους.

Οριστικοποίησε το φιλικό του Σαββάτου (09/09) με τον Άρη ο Απόλλων Λάρισας. Όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα: «Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο Απόλλων Λάρισας για το ερχόμενο Σάββατο (09/09). Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη Θεσσαλονίκηςς, σε ένα δυνατό τεστ, όπου ο τεχνικός του συλλόγου, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τα όρια της αγωνιστικής αντοχής των ποδοσφαιριστών του, μέχρι τώρα.

Η αναμέτρηση αυτή προγραμματίστηκε λοιπόν να διεξαχθεί το Σάββατο (09/09) στις 17:45 στην φυσική έδρα του Απόλλωνα στο γήπεδο Φιλιππούπολης, αντί του σταδίου Αλκαζάρ, όπως αρχικά είχε ακουσθεί. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, κ. Θεοδοσιάδη και εννοείται ότι καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς και ο νεαποκτηθέντας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος».

Δείπνο στους δημοσιογράφους

Το βράδυ της Δευτέρας (04/09) η ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που κάνουμε. Ο Απόλλωνας είναι ένα κομμάτιι της πόλης μας και φέτος κάνει ένα σημαντικό εγχείρημα και αναμφίβολλα χρειάζεται τη στήριξη όλων. Από εμάς ό,τι χρειασθείτε, θα είμαστε δίπλα σας και πιστεύω να έχουμε μια αγαστή συνεργασία». 

Στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε και ο GOLDEN Υποστηρικτής - ULTRA Χορηγός του Απόλλωνα κ. Νίκος Τσόγιας, ο οποίος και ευγενικά παρέθεσε για λογαρισμό της ΠΑΕ, το πλούσιο τραπέζι. Στο γεύμα παραβρέθηκαν από πλευράς ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο διευθυντής κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο διοικητικός κ. Γιώργος Λιότσιος, ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Λάζαρος Παπαδούλης, ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της ΠΑΕ κ. Χρήστρος Τσούμαρης και φυσικά δημοσιογράφοι».

Συλλυπητήριο

Η ΠΑΕ, τέλος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό της γιαγιάς του τερματοφύλακα, Γιάννη Φιρινίδη: «Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας συλλυπούνται θερμά τον τερματοφύλακα του συλλόγου Γιάννη Φιρινίδη για τον θάνατο της αγαπημένης του, γιαγιάς. Γιάννη κουράγιο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει...».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep