Ξεκίνησε δουλειά στο Καρπενήσι

Την πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι έκανε ο Απόλλων Λάρισας.

Στο προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (01/08) η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι Θεσσαλοί έφτασαν στις 13:00 και αμέσως κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχειο «Hotel Lecadin», όπου και θα καταλύσουν μέχρι και τις 14 Αυγούστου, όταν και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

Το απόγευμα οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί ευρυτανικού εδάφους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ταχυδυναμικής, αλλά και ασκήσεις με μπάλα.

Να σημειωθεί ότι στο Καρπενήσι βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές Φιρινίδης, Παϊτέρης, Κραβαρίτης, Σάββας, Σκούπρα, Ιορδανίδης, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ι., Λουκάς, Ανδρέου Ε., Καμπέρης, Παπαζαχαρίας, Καρακατσάνης, Χατζής, Ιβανίδης, Τσιλούλης, Διβανές, Μαυριάς, Σουλίδης, Σαχινίδης, Μίλιτς, Συράκος και Κολοβός.

Στην αποστολή είναι επίσης ο γυμναστής κ. Κώστας Μαργαρίτης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Σοφοκλής Βουλόγκας, ο μασέρ-κινησιοθεραπευτής κ. Βασίλης Νούσιος, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:25

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep