Στελέχωση ιατρικού τιμ

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ιατρό Μιλτιάδη Θεοδώρου και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Τη στελέχω του ιατρικού τιμ γνωστοποίησε τη Δευτέρα (26/08) ο Απόλλων Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» θα συνεργάζονται πλέον με τον ιατρό Μιλτιάδη Θεοδώρου, ενώ για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στο πόστο του φυσικοθεραπευτή ο Δημήτρης Ελευθεριάδης. Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ιατρό Μιλτιάδη Θεοδώρου και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ελευθεριάδη. Ο διακεκριμένος ορθοπεδικός κος Θεοδώρου επιλαμβάνεται των ιατρικών θεμάτων της ομάδας μας, καθώς η επιστημονική υπόστασή του είναι καθολικά αναγνωρισμένη.

Ο κος Ελευθεριάδης θα συνεργαστεί μαζί μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο κι αποτελεί έναν συνεργάτη ο οποίος ικανοποίησε στον μέγιστο βαθμό, τόσο με τις επιστημονικές του γνώσεις και την εμπειρία του, όσο και με την πολύπλευρη συνεισφορά του στα τεκταινόμενα της ομάδας μας. Ακριβώς για τους λόγους αυτούς η εκ νέου παρουσία του δημιουργεί ιδιαιτέρως ευχάριστα συναισθήματα.

Καλωσορίζουμε τους κυρίους Μιλτιάδη Θεοδώρου και Δημήτρη Ελευθεριάδη, με την βεβαιότητα ότι η προσφορά τους θα αποδειχθεί πολύτιμη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep