«Ενίσχυση και δεκάδα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης περιμένει την ενίσχυση του ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης περιμένει την ενίσχυση του ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξεκαθάρισε πως ο Απόλλων Πόντου δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω στο ματς με την Κέρκυρα.  

Τον στόχο της εισόδου στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος έθεσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά την ήττα μέσα στην Καλαμαριά από την Κέρκυρα με 2-0:  

«Είδαμε έναν αγώνα που το κυρίαρχο στοιχείο ήταν οι διεκδικήσεις. Ο αντίπαλος κατάφερε στην πρώτη καλή περίπτωση που βρέθηκε μέσα στην περιοχή μας να κερδίσει δύο διεκδικήσεις και να πετύχει το τέρμα. Στον Απόλλωνα Πόντου όλοι γνωρίζουν πως τα παιδιά υπερβάλλουν εαυτόν σε πολλές των περιπτώσεων και ένα άλλο μέρος μας καταστρέφει ό,τι μπορεί.

Πλησιάζουμε τις ημέρες των μεταγραφών και ελπίζω την άλλη εβδομάδα να είναι εδώ και ο Ολαϊτάν με βάση την ενημέρωση που έχουμε. Τον χρειαζόμαστε ώστε να έχουμε μια αξιομνημόνευτη παρουσία στον επιθετικό τομέα με την προσθήκη ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή. Κάναμε την προσπάθειά μας και δεν μπορεί κανένας να έχει παράπονο από τα παιδιά διότι πρωτίστως πρέπει να δεις τι μπορεί να καταθέσει ο καθένας.

Εάν τα πράγματα είναι έτσι αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορώ να έχω παράπονο, αφού αυτή η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά σε κάποιες των περιπτώσεων δεν μπορεί να εισπράξει κάτι παραπάνω από αυτό που δικαιούται. Πρέπει να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα λοιπόν, με τον Αιγινιακό, όπου με βάση την αγωνιστική μας δυναμική πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και στη νίκη ώστε να φτάσουμε με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος να έχουμε από δέκα και πάνω βαθμούς.

Αυτό θα μας δώσει πιστεύω την δυνατότητα μαζί με τα στελέχη που θα έρθουν στην ομάδα να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος».

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep