Ξεκαθαρίζει ως τη Δευτέρα

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον του στον Απόλλωνα Πόντου.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου, καθώς βλέπει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα. Μετά την ήττα από τον Πλατανιά και πριν κάνει δηλώσεις, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους ενημέρωσε για τις σκέψεις του.

«Μέχρι τη Δευτέρα θα σας πω αν θα συνεχίσουμε ή όχι», είπε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια. Πάντως, τίποτα δεν προμήνυε τις δηλώσεις του Καλαϊτζίδη, καθώς το Σάββατο η διοίκηση προχώρησε σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το αν οι δηλώσεις του Καλαϊτζίδη έγιναν εν θερμώ, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα σημαίνει μια ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Απόλλωνα, καθώς είναι πολλά περισσότερα από ένας προπονητής.

Η οικογένεια Καλαϊτζίδη είναι αυτή που κρατά στη… ζωή τους Πόντιους φέτος, με τις δυσκολίες να είναι δεδομένες. Μέχρι το τέλος του χρόνου οι διαθέσιμοι παίκτες είναι λιγοστοί, ενώ μειώνονται κι άλλο με τα προβλήματα που προκύπτουν, όπως είναι ο τραυματισμός των Καλογέρη, Τσουμάνη και η αποβολή του Σουντουρά.

Last modified onΚυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep