«Μπορούμε αποτέλεσμα»

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τον ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Παντελής Θεολόγου.

Στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 ήταν καλεσμένος ο αμυντικός του Απόλλωνα Πόντου, Παντελής Θεολόγου. Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή (04/11) και δήλωσε ότι η ομάδα της Καλαμαριάς μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αναλυτικά ανέφερε:

«Υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με ήττα, αλλά για 70 λεπτά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Στη συνέχεια μείναμε κάπου από δυνάμεις. Δεν μπορούμε να σταθούμε στην ανάλυση του αγώνα με τον Πανιώνιο, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με τα Τρίκαλα. Είναι μία έμπειρη ομάδα, με βάθος. Περιμένω δυνατό παιχνίδι, γιατί και ο ΑΟ Τρίκαλα θα βγάλει αντίδραση. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε κάποιες σημαντικές νίκες».

Αν ο Απόλλων αντέξει με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές:

«Είχαμε και δύο κόκκινες. Είμαστε ενωμένοι, θα δουλέψουμε και τον Ιανουάριο είναι δεδομένη η ενίσχυση».

Μπορεί ο Απόλλων να πάρει βαθμούς με τον ΑΟΤ;

«Και βέβαια μπορεί. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αν είμαστε προσηλωμένοι στις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα φαβορί ανόδου:

«Έχουν ένα προβάδισμα Ηρακλής, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας. Υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες».

Ατομικό για δύο

Οι «κοκκινόμαυροι» την Παρασκευή (02/11) συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής και ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης εστίασε σε τομείς της αγωνιστικής συμπεριφοράς και στην βελτίωση τακτικών κινήσεων επίθεσης και άμυνας. Ατομικό λόγω ενοχλήσεων ακολούθησαν οι Κυβελίδης, Δοαμουλάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep