«Αναβαθμίζουν το ποδόσφαιρο»

Ο Απόλλων Πόντου συνεχάρη τον διαιτητή, Σπύρο Κολυτά και τους βοηθούς του για την απόδοσή τους στην πρεμιέρα απέναντι στον Εργοτέλη.

Την ήττα (2-0) από τον Εργοτέλη γνώρισε την Κυριακή (28/10) στο Παγκρήτιο ο Απόλλων Πόντου, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον ρέφερι Κολυτά (Λασιθίου) και τους βοηθούς του. Η ΠΑΕ ευχήθηκε ανάλογες διαιτησίες να συνεχιστούν, γιατί έτσι αναβαθμίζεται το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ επιθυμεί να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου επικράτησαν με σκορ 2-0 οι γηπεδούχοι . Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε τον διαιτητή Σπυρίδωνα Κολυτά της ΕΠΣ Λασιθίου, τον α΄ βοηθό Ισίδωρο Αρμακόλα της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον β΄ βοηθό Αντώνιο Αναστασάκη της ΕΠΣ Χανίων, οι οποίοι είχαν αμερόληπτες και δίκαιες αποφάσεις, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες- πιέσεις των γηπεδούχων. Τα όποια λάθη τους εις βάρος της ομάδας μας θεωρούμε πως ήταν ανθρώπινα και δεν μπορούν επ’ ουδενί να μειώσουν την εξαιρετική τους απόδοση.

Μάλιστα ο διαιτητής κος Κολυτάς είχε επίσης ακριβοδίκαιη διαιτησία στον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ηρόδοτο, στο ίδιο γήπεδο, πριν λίγο καιρό. Ευχόμεθα να πραγματοποιούνται παρόμοιες διαιτησίες σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες του και προς όλες της ομάδες, διότι έτσι αναβαθμίζεται το ποδόσφαιρο».

Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep