Ζεστό νερό στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου τοποθέτησε σύστημα θέρμανσης του νερού στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καλαμαριάς.

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Καλαμαριάς έλυσε οριστικά η ΠΑΕ. Την Τρίτη (02/10) ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης του νερού στον αποδυτηριακό χώρο, το κόστος της οποίας πλήρωσε η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ.

Έτσι διευθετήθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο ταλάνιζε την τελευταία διετία το ποδοσφαιρικό Τμήμα, καθώς η προηγούμενη απαρχαιωμένη και ελλιπώς συντηρημένη εγκατάσταση υπολειτουργούσε, και πολλές φορές δεν λειτουργούσε, με συνέπεια να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα, για την λύση των οποίων δαπανούνταν κατ΄ επανάληψη κονδύλια από την ΠΑΕ χωρίς, ωστόσο, να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων, επιδρώντας μάλιστα συσσωρευτικά στις πλείστες και χρόνιες κακοτεχνίες του γηπέδου.

Στα της προπόνησης, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική, οι οποίοι διεκπεραίωσαν ασκήσεις εναρμονισμένες με το ευρύτερο αγωνιστικό πλάνο του Απόλλωνα. Ατομικό πρόγραμμα δύναμης κορμού και άνω άκρων ακολούθησε ο Παντελής Θεολόγου, λόγω ενός ελαφρού μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep