Συζητήσεις και με Τσολάκη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τρέχει να βρει λύση μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά τα δεδομένα δυσκολεύουν μέρα με την ήμερα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τρέχει να βρει λύση μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά τα δεδομένα δυσκολεύουν μέρα με την ήμερα.

Ο Απόλλων Πόντου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε χρονικό περιθώριο και αναζητά λύσεις με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει κάνει επαφή και μα τον Νίκο Τσολάκη. 

Κάθε μέρα που χάνεται για τον Απόλλωνα Πόντου δεν «γυρίζει» πίσω και φυσικά τα όρια πλέον είναι πολύ στενά για να αποφύγει η ομάδα της Καλαμαριάς τις περιπέτειες. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που έχει αναλάβει τις επαφές είχε συνάντηση και με τον Νίκο Τσολάκη σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων για το θέμα της συνεργασίας. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Καστοριάς επιθυμεί να βάλει χρήματα και να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, αλλά από την πλευρά των ανθρώπων της διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου συζητούν μόνο το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας.

Με αυτά τα δεδομένα φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει η συμφωνία και φυσικά χάνεται πολύτιμος χρόνος, ενώ φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη λύση στο τραπέζι που να μπορεί να εξασφαλίσει την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep