«Μέχρι πότε διχασμός;»

Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Πόντου, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης εξέφρασε την πρόθεση να βοηθήσει τους «κοκκινόμαυρους».

Την έντονη ανησυχία του για το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου εξέφρασε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης και τόνισε ότι «δεν πρέπει, όλοι εμείς που χειροκροτούσαμε τον Καλαϊτζίδη για την ομάδα μοντέλο που είχε φτιάξει, τώρα να του δίνουμε πισώπλατες μαχαιριές».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στον Απόλλωνα:

«Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο στον Απόλλωνα. Καλό είναι ο κ. Καλαϊτζίδης, ο κ. Κάλας να ενημερώσουν τον κόσμο για το αύριο της ομάδας. Έχουμε έναν μήνα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι γενική η ανησυχία. Όχι μόνο εγώ, όλος ο κόσμος του Απόλλωνα ανησυχεί. Στηρίζουμε τον κ. Καλαϊτζίδη, δεν είναι μόνος του, είμαστε μαζί του. Στηρίζουμε, όμως και τη χορηγία του κ. Μπαλτίδη. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε μια γροθιά για τη στήριξη της ομάδας».

Για το πώς έφτασε ο Απόλλων σε αυτό το σημείο:

«Το κυριότερο θέμα είναι το οικονομικό. Κάποια στιγμή μετά το Δεκέμβριο υπήρξαν κάποια προβλήματα. Δεν πρέπει, όμως, όλοι εμείς που πριν από 1,5-2 χρόνια στηρίζαμε και χειροκροτούσαμε τον Καλαϊτζίδη για την ομάδα – μοντέλο που είχε φτιάξει, για την καλή λειτουργία της ομάδας, τώρα να του δίνουμε πισώπλατες μαχαιριές. Με τις ανακοινώσεις που διαβάζουμε είναι σαν να του δίνουμε πισώπλατες μαχαιριές».

Για την αντιπαλότητα Καλαϊτζίδη – Μπαλτίδη:

«Βλέπω ότι υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα. Πρέπει να τα βρουν οι δύο τους για το καλό του Απόλλωνα και την ιστορία του».

Για την αιτία της μεταξύ τους κόντρας:

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι στον Απόλλωνα. «Πυροβολούμε» ανθρώπους. Η οικογένεια Καλαϊτζίδη προσπάθησε, έβαλε κάποια χρήματα. Δεν είναι σωστό να τους «πυροβολούμε» και να προσπαθούμε να τους διώξουμε. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα. Τώρα είναι ο κ. Καλαϊτζίδης στον Απόλλωνα, πρέπει να τον βοηθήσουμε. Αν αύριο είναι κάποιος άλλος θα τον βοηθήσουμε κι αυτόν».

Για το αν θεωρεί πως ο Μπαλτίδης «πυροβολεί» τον Καλαϊτζίδη:

«Ο κ. Μπαλτίδης είπε ότι είναι διαθέσιμος να βοηθήσει την ομάδα όπου κι αν παίξει. Κι έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει:

«Μπορώ να μιλήσω με τον Καλαϊτζίδη και να τον στηρίξω. Τι βοήθεια θέλει, να μπορέσω να την προσφέρω για τον Απόλλωνα. Και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Όχι συνέχεια να «πυροβολούμε». Ας μας πει ο κ. Καλαϊτζίδης τι βοήθεια θέλει να τον βοηθήσουμε. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες με λεφτά στον Απόλλωνα και τους διώξαμε. Μέχρι πότε θα συνεχίζεται αυτός ο διχασμός; Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι άνθρωποι που μπορούν να βάλουν χρήματα στην ομάδα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Κάλας με τον Καλαϊτζίδη έβαλαν χρήματα. Και στον Άρη έβαλαν χρήματα».

Για το πώς μπορεί να στηρίξει:

«Εννοώ να στηρίξω οικονομικά. Του το είπα επανειλημμένα. Ο κ. Καλαϊτζίδης πρέπει να έρθει δίπλα στον κόσμο της Καλαμαριάς. Του είπα «αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαι εγώ». Να βοηθήσουμε για την ομάδα, διότι σαν προπονητή τον πιστεύω. Ας με πάρει ένα τηλέφωνο να συναντηθούμε, να συζητήσουμε για τα προβλήματα της ομάδας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν μιλάω για συμμετοχή στη διοίκηση, απλά για βοήθεια. Και αν αύριο μεθαύριο έρθει ο Μπαλτίδης το ίδιο θα κάνω και με αυτόν. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσω και τον Μπαλτίδη. Έτσι κάνει ο κόσμος, όχι να «πυροβολούμε» τους ανθρώπους».

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2018 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep