«Και στη Γ’ Εθνική»

Εφόσον ο Τάκης Μπαλτίδης αναλάβει τον Απόλλωνα, ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι στην ομάδα.

Τα χέρια με τον Τάκη Μπαλτίδη, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, έχει δώσει ο Παύλος Μυροφορίδης, εφόσον γίνει δικός του ο Απόλλων Πόντου. Μάλιστα, αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» ότι βρίσκεται ήδη σε επαφή με υποψηφίους προπονητές, ενώ θα συνεργαστεί με την ομάδα ακόμα κι αυτή αποφασιστεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Είχα επιλέξει αρχικά να μη συμμετέχω, αλλά μετά δε γινόταν να μη συμμετέχω. Υπάρχει όραμα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό. Το γνωρίζω ότι πολλοί με… περίμεναν στον Ηρακλή, όπως κι εγώ… Όμως η συζήτηση δεν προχώρησε ποτέ. Τα παιδιά εκεί κάνουν μεγάλη προσπάθεια, όμως η ουσία είναι αυτή που μετράει στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι τρέχουνε, δεν υπάρχουν βοήθειες, σε κάποια φάση υπήρξε μία παύση η οποία με στενοχώρησε πολύ και κάπου εκεί τελείωσε η ιστορία», ανέφερε αρχικά.

Για τη συμφωνία με τον κ. Μπαλτίδη: «Πάντα έχω στο μυαλό μου μία ομάδα για Superleague και μία για Football League. Αν τελειώσει ομαλά το ιδιοκτησιακό, την επόμενη μέρα θα υπάρχουν στην προπόνηση 17-18 ποδοσφαιριστές. Το γνωρίζω ότι υπάρχει προπονητής Καλαϊτζίδης, αλλά εγώ έδωσα τα χέρια με τον κ. Μπαλτίδη. Συζητάω με τρεις προπονητές και θα γίνουν τέσσερις αύριο, όμως προέχει να τελειώσει η διαδικασία, να ξέρουμε πού παίζει η ομάδα και στη συνέχεια να προχωρήσουμε. Εγώ, πάντως, έχω δώσει το χέρι μου και… φοράω παντελόνια, οπότε σε όποια κατηγορία παίζει η ομάδα, θα είμαι εκεί».

Για την πιθανή συνεργασία με τον Τάκη Μπαλτίδη: «Δεν γίνεται να φεύγεις από μία ομάδα με χαρά. Είσαι σε μία ομάδα και τον ένα χρόνο λειτουργείς μόνος σου και τον άλλο σου λένε να λειτουργήσουμε όλοι μαζί. Αν αναλάβει τον Απόλλωνα ο Τάκης Μπαλτίδης, θα συνεργαστώ πρώτη φορά με… αληθινό παράγοντας παλιάς κοπής. Αν τελειώσουν όλα όπως πρέπει, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Απόλλωνα: «Το ποντιακό στοιχείο το έχω μέσα μου και το ξέρει όλη η κοινωνία. Πρέπει να συσπειρωθούν όλοι, προκειμένου να δουν αν τους έχει λείψει. Ο Απόλλωνας έχει κόσμο. Καλώς ή κακώς τα προηγούμενα χρόνια είχε αποτραβηχθεί. Πλέον ο δρόμος είναι το γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep