Συνεχίζεται η αδράνεια

Σε στάση αναμονής παραμένει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πόντου. Σε στάση αναμονής παραμένει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου θα περιμένει την οριστικοποίηση των δεδομένων που θα ισχύσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες ώστε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του. 

Σε κατάσταση αδράνειας βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου και μάλλον αυτή θα αργήσει να αλλάξει επειδή όλα μοιάζουν θολά για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι της ομάδας της Καλαμαριάς βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση σε σχέση με τους στόχους που θα υπάρχουν για το ερχόμενο πρωτάθλημα και φυσικά θα χρειαστεί να μάθουν τι θα ισχύσει για να διαπιστώσουν αν πρέπει να επενδύσουν.

Η θέση της Super League που κάνει λόγο για άνοδο μόνο μιας ομάδας, οι σκέψεις του υπουργού Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση που φέρνουν ίσως άνοδο και στην ενδιάμεση κατηγορία (Super League 2) είναι στοιχεία που δεν μπορεί να αμελήσει ο Απόλλων Πόντου για τον φετινό σχεδιασμό του και έτσι θα πρέπει να κρατήσει στάση αναμονής τουλάχιστον για μία ακόμη εβδομάδα.   

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2018 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep