Με την ίδια βάση

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου δεν αναμένεται να αλλάξει απόλυτα το ρόστερ του για τη νέα σεζόν. 

Στους ρυθμούς της αβεβαιότητας της φιλολογίας για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου βρίσκονται και στον Απόλλωνα Πόντου, με τους ανθρώπους της ομάδας, όμως, να είναι αναγκασμένοι να κάνουν τα σχέδια του για τη νέα σεζόν διότι οι ημέρες κυλούν και οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μείνουν πάρα πολλές εβδομάδες χωρίς προπονήσεις.

Η περσινή χρονιά στο δεύτερο μισό της ήταν ικανοποιητική για την ομάδα της Καλαμαριάς και αυτό αποτελεί οδηγό και για την δημιουργία της νέας ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την βάση του ρόστερ αναμένεται να μιλήσουν για ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού σκοπός της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να μην χτίσουν πάλι από το μηδέν.

Οι εξελίξεις, πάντως, δεν αναμένεται να είναι άμεσες, αφού όλα θα κριθούν από τις ανακοινώσεις για την δομή του νέου πρωταθλήματος και φυσικά όλες οι ομάδες θα πρέπει να γνωρίζουν τους αντιπάλους τους, αλλά και τα δεδομένα της κατηγορίας ώστε να κάνουν τα σχέδια τους και τις μεταγραφές τους.

[googlead][/googlead] 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep