«Δεν μπήκαμε στο πρώτο»

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την άσχημη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την άσχημη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την αδράνεια του Απόλλωνα Πόντου στα πρώτα 45 λεπτά και την μεταμόρφωση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Καμία ανησυχία για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου δήλωσε πως δεν υπάρχει ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πόνου με 2-1 κόντρα στον Παναιγιάλειο:

«Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για τον Παναιγιάλειο. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν μπήκαμε και δεν ήμασταν η ομάδα που ξέρουμε και θα θέλαμε να παρουσιάσουμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος να προηγηθεί δίκαια με 1-0 και να το κρατήσει. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τα παιδιά και είπαμε πως πρέπει να αντιδράσουμε και τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτές οι οδηγίες που έδωσε ο κύριος Καλαϊτζίδης βοήθησαν στο να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Σας φοβίζει αυτό το θέμα με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας σας;
«Μας έχουν ενημερώσει από τη νομική υπηρεσία πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών».

Η προβληματική εικόνα της κατηγορίας σας ανησυχεί;
«Θεωρώ πως γενικά σε όλη αυτή την εικόνα που υπάρχει στην Football League έχουμε μεγάλη ευθύνη και εμείς οι άνθρωποι που είμαστε στην κατηγορία, χωρίς να εξαιρώ τους προπονητές. Οι περισσότερες ομάδες ζουν μέσα στα προβλήματα και είναι κρίμα μια ιστορική ομάδα, όπως ο Παναιγιάλειος να βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Ελπίζω πως μπορεί και πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο του».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep