«Ό,τι και να καταθέσουμε δεν αλλάζει»

Ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα. 

[googlead][/googlead]

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Κουκούλα είχε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου:

«Κατά την εκτίμησή μου δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε από αυτό τον αγώνα. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν σε καλό επίπεδο. Οι γηπεδικές συνθήκες δεν μας επιτρέπει να κάνουμε περισσότερα ως προς το επίπεδο συνεργασίων, είναι πολύ δύσκολο το γήπεδο, ιδιαίτερα τώρα που έχει χαλάσει. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα - και αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για το πώς είναι η ομάδα στα αποδυτήρια - είναι ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

Λάθη έγιναν και πολλά, αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνεκτιμήσουμε κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν και ποιο ήταν το επίπεδο προσπάθειας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα.

Εμπόδιο σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι οι εκτιμήσεις και οι αποφάσεις των διαιτητών. Είναι ένα φαινόμενο που ό,τι και να καταθέσουμε δεν αλλάζει. Θα έπρεπε να συμφωνούμε κι εμείς με τις αποφάσεις των διαιτητών, γιατί εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι δύσκολο να αποδεχτώ ότι ένας αντίπαλος είναι καλύτερος και να κερδίσει. Θα μας κάνει κι εμάς να προσπαθήσουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Αυτές οι αποφάσεις αυτών των ανθρώπων οκτώ στις δέκα με φέρνουν αντίθετο. Λυπάμαι πολύ, γιατί θα μπορούσαν και καλύτεροι αγώνες να γίνονται και μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δημιουργούσαν μέσα από την παρουσία τους οι ομάδες. Εκτιμώ ότι αυτοί είναι τροχοπέδη στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν είναι έλλειμμα γνώσης, έλλειψη ικανότητας… Δεν ξέρω τι από όλα είναι.

Πάντως του είπα στο τέλος, πως παρόλο που αγαπάω το ποδόσφαιρο, αν ένιωθα ότι δεν βοηθάω το ποδόσφαιρο, θα είχα φύγει. Δυσκολεύομαι να αποδεχθώ αποφάσεις που βλέπω μπροστά στα μάτια μου και αυτοί δεν τις βλέπουν. Και σε βάρος άλλων ομάδων».

Για το τι του απάντησε ο διαιτητής στα ερωτήματα που έθεσε:

«Όταν κάποιος καταθέτει κάποιο ερώτημα, εσύ απαντάς. Μπορεί να έχω εγώ άδικο. Μόνο ήρεμα μου είπε. Άλλα... Τι δουλειά κάνεις, ο αδερφός μου είναι αεροπόρος μου είπε... Εξήγησέ μου και πείσε με να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά εγώ καταθέτω απόψεις για φάσεις που είναι δίπλα μου. Όχι 50-60 μέτρα μακριά μου. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς σκέφτονται».

Last modified onΣάββατο, 24 Μάρτιος 2018 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep