«Σε αγωνιστική κρίση»

Για τη χειρότερη αγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα στους τελευταίους 17 μήνες μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Το χειρότερο παιχνίδι έκαναν οι Πόντιοι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, όπως δήλωσε ο ίδιος. Παράλληλα, ο Καλαϊτζίδης τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, επισημαίνοντας πως καλούνται να την ξεπεράσουν.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Η αγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα σήμερα, κατά την εκτίμησή μου, ήταν η χειρότερη των 17 μηνών που έχουμε την τεχνική ευθύνη. Πάραυτα, εκτιμώ ότι οι επικίνδυνες φάσεις των αντιπάλων που έφτασαν στις εκτελέσεις ήταν από αβίαστα δικά μας λάθη, τα οποία έδωσαν στον αντίπαλο την δυνατότητα να πλησιάσει στην εστία μας.

Είναι ένα φαινόμενο για εμάς που καλούμαστε να εξαφανίσουμε, γιατί χαλάει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και την προοπτική της. Έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας και κανείς δεν μπορεί να πει πως τα στελέχη της ομάδας δεν είναι ικανά.

Η γνώση και η ικανότητα είναι τομείς στους οποίους είναι κεκτημένα ετών και δεν προέρχονται από τους τελευταίους μήνες. Όπως καταλαβαίνετε, όμως, ο παράγοντας της ψυχοπνευματικής κατάστασης των ανθρώπων επηρεάζει τις περισσότερες των περιπτώσεων και υποπίπτουμε σε λάθη που δεν είναι κοντά στα στάνταρ μας.

Εμείς καλούμαστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κρίση που δημιουργήσαμε. Είναι δικό μας δημιούργημα, όπως και οι πρότερες καλές εμφανίσεις μας. Έτσι κι αυτό το χρεωνόμαστε εμείς».

ΛΑΡΙΣΑ: Χρίστος Τζίκας

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep