«Ιταμός και ανάξιος»!

Επίθεση του Απόλλωνα Πόντου στον ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρο.

[googlead][/googlead]

Η ένσταση που κατέθεσε η Δόξα Δράμας σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου προκάλεσε την οργή των «κοκκινόμαυρων». Το FL News σε προηγούμενο άρθρο παρουσίασε την πρώτη αντίδραση της ομάδας της Καλαμαριάς, όμως η ΠΑΕ με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος, Γιώργος Γιακουμίδης εκτόξευσε επίθεση προς τον ιδιοκτήτη των «Μαυραετών», Γιάννη Μπυρο.

Σε αυτή ο Γιακουμίδης χαρακτηρίζει ιταμό και ανάξιο της ιστορίας της ομάδας ιδιοκτήτη τον Γιάννη Μπύρο, ενώ κάνει λόγο για κομπλεξικό μένος, αφού η Δόξα Δράμας δεν μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά και σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας. «Ο Ιωάννης (με δύο νί) Μπύρος θα λάβει τις απαντήσεις του και θα ταπεινωθεί για μία ακόμη φορά, όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν. Επειδή το μόνο πρωτάθλημα που ίσως θα μπορέσει να κερδίσει είναι αυτό το οποίο παίζεται “εν ου παικτοίς”, δηλαδή των πρωτάθλημα των ατελέσφορων ενστάσεων», σημείωσε.

Η ανακοίνωση:

«Με την παραδοσιακή και προσήκουσα μικροψυχία και ιταμότητα η ΠΑΕ Δόξας Δράμας, διά του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλού της Ιωάννη (με δύο νί) Μπύρου, επιχειρεί, για άλλη μια φορά, να αποκομίσει βαθμολογικά ωφέλη, που αδυνατεί να κατακτήσει αγωνιζόμενη εντός γηπέδου. Καταθέτοντας ένσταση εναντίον του κύρους του μεταξύ μας αγώνα, που διεξήχθη την 13η Ιανουαρίου 2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Football League, απαιτεί την κατοχύρωση της νίκης υπέρ της με σκορ 3-0, καθώς και τον μηδενισμό της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου και την αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα μας.

Επιπλέον, ο αδαής (κατά ομολογίαν του) περί του ποδοσφαίρου Ιωάννης (πάντα με δύο νί) Μπύρος, εν πλήρη απληστία ευρισκόμενος, απαιτεί την οριστική αποβολή του Απόλλωνα Πόντου από το πρωτάθλημα της Football League, επειδή πιστεύει ότι η ΠΑΕ Απόλλωνας του Πόντου δεν έχει ασφαλίσει τους ποδοσφαιριστές που εργάζονται στην ομάδα μας, oύτε συνταξιοδοτικά ούτε ιατροφαρμακευτικά!

Για την ομάδα μας ήταν αναμενόμενη η εχθρική ενέργεια του ιταμού Μπύρου και δεν εξέπληξε κανένα μας. Επειδή γνωρίζουμε ότι το ποδοσφαιρικό «παρασύστημα» που παράτυπα προβίβασε την ομαδούλα του ιταμού Μπύρου στην Football League, θα επιχειρούσε να μας πλήξει, ύστερα από τις πρόσφατες και γνωστές καταγγελίες του προπονητή μας εναντίον τους.

Η ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου δηλώνει με ειλικρίνεια και παρησσία ότι σέβεται, υπολήπτεται και υποκλίνεται στην ιστορική και μεγάλη ομάδα της Δόξας Δράμας. Που πρόσκαιρα ανήκει σε ανάξιο της ιστορίας της ομάδας ιδιοκτήτη, κατά σύστημα μετερχόμενου εξωαγωνιστικών μεθόδων στυγνού συμφέροντος και ιταμούς ιδιοτέλειας, που δεν συνάδουν με την ηθική και την υπερηφάνεια των απλών και αγνών Δραμινών φιλάθλων.

Τακτική που υποτιμά την αναμφισβήτητη αξία της Δόξας και την υποβιβάζει, ως δολία, στις συνειδήσεις των φίλων του ποδοσφαίρου, για την πλειοψηφία των οποίων οι αγώνες κρίνονται θεμιτά, μόνο εντός γηπέδου. Κι αυτό είναι γεγονός πολύ λυπηρό.

Το κομπλεξικό μένος του Μπύρου εναντίον της ομάδας μας αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του, εναντίον της ΠΑΕ ΑΕ Καραϊσκάκης, δεν προέβη σε καμία ένσταση, μολονότι είναι γνωστό ότι εκκρεμεί ένσταση της ΠΑΕ Καλλιθέας εναντίον της ΠΑΕ ΑΕ Καραϊσκάκης για τον ίδιο λόγο.

Ο Ιωάννης (με δύο νί) Μπύρος θα λάβει τις απαντήσεις του και θα ταπεινωθεί για μία ακόμη φορά, όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν. Επειδή το μόνο πρωτάθλημα που ίσως θα μπορέσει να κερδίσει είναι αυτό το οποίο παίζεται “εν ου παικτοίς”, δηλαδή των πρωτάθλημα των ατελέσφορων ενστάσεων.

Για την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

Γ.Ε. Γιακουμίδης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep