«Πάλι αυτοχειρία…»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ και ξεκαθάρισε πως ο Απόλλων Πόντου θα συνεχίσει την προσπάθειά του. 

[googlead][/googlead]

Με... άδεια χέρια έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» ο Απόλλων Πόντου παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ. Ο τεχνικός των Ποντίων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η ομάδα του επέδειξε «τάσεις αυτοχειρίας», ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια δεν θα σταματήσει, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την κατάθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα στην εβδομάδα. Αναλυτικά:

«Είμαι προπονητής της ομάδας των αυτοχείρων. Επί δώδεκα αγωνιστικές, εκτός από αυτές που το αποτέλεσμα το διαμόρφωσαν άλλοι παράγοντες, δεν υπάρχει ένας αγώνας, που εμείς να μη δημιουργούμε τις φάσεις τις δικές μας, αλλά και τις φάσεις των αντιπάλων. Αυτό δεν αφορά μόνο το σημερινό αγώνα, αλλά όλο το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Αυτό μας λυπεί, γιατί όταν καταφέρνεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, να τον ελέγχεις μέσα από την κατοχή της μπάλας, να δημιουργείς φάσεις, να περιορίζεις την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων και να μας απειλούν μόνο με δικα μας λάθη, αντιλαμβάνεστε γιατί βάζω αυτό τον τίτλο.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Γιατί η ομάδα μας έχει καλά αγωνιστικά στοιχεία και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τερματίσουμε αυτά που μας κοστίζουν. Επιθυμώ να έχει καλή συνέχεια ο ΟΦΗ και να πετύχει αυτό που διεκδικεί. Εμείς δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας. Περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη μας, θα φτάσουμε σε συνεχή θετικά αποτελέσματα εκτιμώ».

Θέλετε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τις καταγγελίες που έχτε κάνει; Πιστεύετε θα βγεί τίποτα;

«Μιλάμε για τον αγώνα εδώ. Ό,τι είναι να βγεί θα ανακοινωθεί. Δεν κάνω δηλώσεις γι' αυτό και δεν μου επιτρέπεται».

Πώς βλέπετε την προσπάθεια του ΟΦΗ;

«Τη γνωρίζετε καλύτερα εσείς, γιατί βιώνετε τις καταστάσεις. Εμείς παρακολουθούμε από μακριά».

Μια τριάδα ομάδων ο ΟΦΗ, ο Αρης, η Παναχαική που έχουν ξεχωρίσει. Σε ποια δίνεται προβάδισμα εσείς;

«Εμένα αγωνιστικά, καμία ομάδα δεν με έχει γεμίσει, που να πείς ότι υπερέχει των άλλων. Να πείς ότι αυτή μπορεί να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες. Με βάση το δικό μου μέτρο αξιολόγησης, δεν βλέπω κάποια να υπερέχει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep