Αδικη η 13η αποβολή του

Ο Νίκος Γεωργιάδης του Απόλλωνα Πόντου -που αποβλήθηκε άδικα στο ματς με τον Αρη- αντίκρισε για 13η φορά την κόκκινη κάρτα στην καριέρα του.

[googlead][/googlead]

Για τους προληπτικούς ο αριθμός 13 είναι συνυφασμένος με τη γρουσουζιά, για τον Νίκο Γεωργιάδη παραπέμπει πλέον στην αδικία...

Ο δεξιός μπακ του Απόλλωνα Πόντου αποβλήθηκε για 13η φορά στην καριέρα του στο ματς με τον Αρη την περασμένη Κυριακή (7/1), επειδή υποτίθεται εκτέλεσε φάουλ πριν σφυρίξει ο Μανώλης Κυρίτσης. Μόνο που η τηλεοπτική μετάδοση εξέθεσε τον διαιτητή για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον παίκτη...

Ο Γεωργιάδης που βαδίζει προς τα 35 (γεννηθείς 23/3/1983) έχει πλέον 7 αποβολές στη Football League, 3 στη Super League και 3 στη Γ' Εθνική.

Ως παίκτης του Απόλλωνα Πόντου είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα δύο φορές στην τρίτη κατηγορία την περσινή σεζόν. Στις 5/3/2017 στη νίκη 4-1 επί του Λαγκαδά και στις 6/11/2016 στο διπλό (0-1) κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα.

Τις περισσότερες αποβολές τις χρεώθηκε ως παίκτης της Βέροιας (πέντε συνολικά εκ των οποίων οι 3 στη Super League). Με τη φανέλα της «βασίλισσας» αντίκρισε και την πιο γρήγορη κόκκινη στην καριέρα του στις 21/4/2013, όταν υπέπεσε σε πέναλτι στο 5ο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (ήττα 3-2) με προπονητή και τότε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Κατά σύμπτωση οι 13 αποβολές του Γεωργιάδη (χρεώθηκε και τέσσερις κατά τη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Β' Εθνική) καταγράφηκαν σε διάστημα 13 ετών. Την πρώτη την είχε αντικρίσει ως παίκτης της Κοζάνης σε εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Παύλου Μελά στη Γ' Εθνική στις 19/1/2005.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep