Κράτησε την προσπάθεια

Ο Απόλλων Πόντου καλείται να πάρει αποτέλεσμα στα Τρίκαλα τη Δευτέρα (04/12).

[googlead][/googlead]

Θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα είχε ο Απόλλων Πόντου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μετά από πέντε στροφές και με μάξιμουμ συγκομιδής τους 15 πόντους, συγκέντρωσε μόλις 8. Την Πέμπτη (30/11) απέναντι στον Λεβαδειακό και παρά την ήττα, έδειξε ότι τα καταφέρνει καλύτερα όταν ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλότερος, οπότε θα πρέπει να πράξει το ίδιο και τη Δευτέρα (04/12) στα Τρίκαλα. Άλλωστε είναι το πρώτο ματς απέναντι σε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης κράτησε την προσπάθεια των παικτών του στο ματς Κυπέλλου και τόνισε ότι η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από την Παρασκευή (01/12), πάντως, οι Πόντιοι έστρεψαν το βλέμμα αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν μεγάλο διάστημα απέναντι στους Βοιωτούς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε αρκετά υψηλή ένταση.

Εννοείται ότι από τώρα οι «κοκκινόμαυροι» έχουν αρχίσει να εξετάζουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά γνωρίζουν πως θα πρέπει να αυξήσουν αριθμητικά το έμψυχο δυναμικό για να ανταπεξέλθουν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep