Η πρόταση των φιλάθλων

Η πρόταση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου για την εξυγίανση του Ερασιτέχνη.

[googlead][/googlead]

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την Δευτέρα 20/11 και κατέθεσαν την πρότασή τους για την επόμενη μέρα, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εξυγίανσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου στο Facebook:

"Ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας νοσεί... Αμαρτίες πολλών ετών, στο πρόσφατο παρελθόν, ανάγκασαν τον σύλλογο να έχει χρέη που δεν του αναλογούσαν... Έγιναν πολλά λάθη, δεν υπήρξε έλεγχος και φτάσαμε τελικά στην δεινή σημερινή κατάσταση...

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, πήρε χθες το βράδυ στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ.

Η πρόταση μας είναι: 15 Απολλωνιστές -και μόνο Απολλωνιστές- αναγνωρισμένοι από την οικογένεια, για τις θέσεις του Πρωτοδικείου και άλλοι τόσοι τουλάχιστον δίπλα σ' αυτούς, για να μπορέσουμε να εξυγιάνουμε τον σύλλογο.

Αναλυτική κατάσταση χρεών προς τον οποιοδήποτε (Εφορία, ΙΚΑ, παίκτες κτλ), όπως επίσης και κατάσταση εσόδων της ομάδας, με τα σημερινά δεδομένα. Να αρχίσει ο σύλλογος να "μπαλώνει" τρύπες και σιγά σιγά να βγει μπροστά. Δεν περισσεύει κανείς, όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν, ας το δηλώσουν. Ο Όμιλος ξεκίνησε ήδη επαφές και στις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση με τα ονόματα και τις θέσεις του, για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Για τους πιθανώς σκεπτόμενους εκ του πονηρού, δηλώνω εγώ ο Μιχάλης Φωτιάδης, ότι ΔΕΝ θα συμμετάσχω στο σχήμα που θα δημιουργηθεί, παρόλο που μου ζητήθηκε από φίλους της ομάδας, να ηγηθώ της προσπάθειας, και τους ευχαριστώ πολύ, αλλά εννοείται ότι θα είμαι κοντά και θα βοηθήσω την όλη προσπάθεια.

Ο μόνος λόγος που δεν θα ασχοληθώ είναι ότι εδώ και 1,5 χρόνο ξεκινήσαμε με τον Όμιλο μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία εκτινάχθηκε προς τα επάνω με την αγάπη και την συμπαράσταση όλων σας και δεν γίνεται να την αφήσω στην μέση, τώρα που πάμε να την εκτοξεύσουμε!

Συμμετέχω όμως στην κίνηση για να βρεθούν 15 αξιόπιστοι Απολλωνιστές, για να αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Δεν μηδενίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε τον τελευταίο καιρό. Όλοι μαζί, χωρίς έριδες, φιλονικίες και υστεροβουλίες να ξανακάνουμε μεγάλο τον Απόλλωνα. Επαναλαμβάνω, ότι κανείς δεν περισσεύει.

Νεότερα σε λίγες μέρες.

Μετα τιμής

Μιχάλης Θεοχ. Φωτιάδης, πρόεδρος Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου".

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep