«Το καλύτερό μας...»

Οι απώλειες προβληματίζουν τον Κώστα Γεωργιάδη στον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Το καλύτερο 30λεπτο στο πρωτάθλημα έκανε απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Απόλλων Πόντου. Αυτό υποστήριξε ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης, αλλά στάθηκε στους τραυματισμούς των Κυβελίδη, Μιλοσάβλιεφ. Αναλυτικά είπε μετά το 3-3 στις Σέρρες:

«Γνωρίζαμε ότι το στοιχείο που διακρίνει τον Πανσερραϊκό είναι η επιθετική του ενέργεια με χαρισματικούς ποδοσφαιριστές και διάθεση για πολλές εκτελέσεις. Το ότι είχε σκοράρει στα δύο προηγούμενα ματς ήταν σημαντικό στοιχείο. Στο ξεκίνημα ήταν ίσως το καλύτερό μας 30λεπτο που έχουμε κάνει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας απόλυτη κυριαρχία, ωστόσο κόντρα στην ροή δεχθήκαμε ένα γκολ που μας έφερε εκνευρισμό, παρότι το παιχνίδι είχε πολύ ωραία ακόμη μπροστά του.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το ματς. Πήγαμε σε ένα άναρχο παιχνίδι και έτσι ήρθε και το 2-0. Εκεί είχαμε μία αντίδραση, σκοράραμε και θέλω να πω ότι παρότι ήμασταν μακριά και μερικές φορές οι προπονητές μπορούν να εκτεθούν, όλοι μας είπαν ότι υπάρχει φάουλ στον Καπία πριν το 3-1. Με τον χρόνο να μας πιέζει μένουμε με εννέα ουσιαστικά παίκτες καθώς πέρα από τον Κυβελίδη που βγήκε τραυματίας, ήταν και ο Μιλοσάβλιεφ, αλλά κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια και ισοφαρίζουμε.

Το γεγονός ότι δεν κινδυνέψαμε από καμία κόντρα επίθεση είναι σπουδαίο όταν σε κυνηγάει ο χρόνος και καταφέρνεις να φτάνεις το παιχνίδι εκεί που θέλεις. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερή μας παρουσία στο πρωτάθλημα και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας έχουν φέρει την συγκομιδή που θα θέλαμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς, αρκετούς τραυματίες και να δούμε τι θα γίνει, αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν, αλλιώς θα στηριχθούμε στα παιδιά που βοήθησαν και σήμερα από τον πάγκο. Εύχομαι στον Πανσερραϊκό τα καλύτερα, είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και της αξίζει και αυτή και η επόμενη κατηγορία».

Πηγή: serressport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep