Εγκρίθηκε η σύσταση ΠΑΕ

Το «οκ» από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης πήρε ο Απόλλων Πόντου.

Προχωρά η διαδικασία της σύστασης ΠΑΕ, καθώς οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου ενημερώθηκαν και για την έγκριση του σχετικού αιτήματος από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Μάλιστα η πλευρά των «κοκκινόμαυρων» επισημαίνει ότι η έκδοση της απόφασης έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι το σχετικό αίτημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είχε υποβληθεί στο υπουργείο στις 27 Ιουλίου.

Την υπόθεση ανέλαβε το νομικό γραφείο του Κωνσταντίνου Χατζηιωάννου (φωτ.), ο οποίος με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ότι η νέα ΠΑΕ είναι γεγονός.

wew

Αναλυτικά:

«Από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την επωνυμία: «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο: «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ Π.Α.Ε.», με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σχετικά επισημαίνεται ότι η έκδοση της απόφασης αυτής έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση για τη σύσταση της Π.Α.Ε., συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα από τον Νόμο δικαιολογητικά και έγγραφα υποβλήθηκε στο Υπουργείο την Πέμπτη 27 Ιουλίου και σε λιγότερο από μια εβδομάδα εκδόθηκε η απόφαση για τη νέα Π.Α.Ε. Στο γεγονός αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο πλήρης φάκελος ο οποίος υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα και να μην καθυστερήσει η όλη διαδικασία, ώστε να εκδοθεί άμεσα η σχετική απόφαση.

Πλέον η νέα Π.Α.Ε. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ Π.Α.Ε.» είναι γεγονός και ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου αυτής».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep