«Και φέτος θα χαμογελάμε»

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν στην Football League, εμφανίζεται ο πρόεδρος του «Μ.Γ.Σ.Κ Απόλλων», Αλέξανδρος Νεράντζης

Ο Απόλλων Πόντου επέστρεψε στην Stoiximan.gr Football League και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πως γρήγορα θα βρεθούν ακόμα πιο ψηλά, στα σαλόνια της Super League. Κάτι τέτοιο δηλώνει και μέσω της προσωπικής του σελίδας, ο πρόεδρος του «Μ.Γ.Σ.Κ Απόλλων», Αλέξανδρος Νεράντζης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως… «και φέτος θα χαμογελάμε»

Αναλυτικά:

«Πρέπει όλοι οι Απολλωνιστές να είναι σίγουροι πως η σπουδαία και σοβαρή δουλειά που έγινε και την περσινή σεζόν, θα γίνει και στο πρωτάθλημα που έρχεται. Η ομάδα που ετοιμάζει ο κ. Καλαϊτζίδδης και οι συνεργάτες του, θα μας αφήσει και πάλι άφωνους και θα διεκδικήσει την άνοδο! Ο Απόλλων πατάει σε στέρεο έδαφος και δεν συγκρίνεται με ομάδες που τάζουν και δεν μπορούν και με ομάδες που στο χορτάρι είναι ανύπαρκτες και διεκδικούν με 100 άλλους βρώμικους τρόπους την άνοδο τους!

Στήριξη θέλει η ομάδα μας έμπρακτη και μόλις κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, να γίνει «προσκύνημα». Και φέτος θα χαμογελάμε!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep