Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέλη» στους ποδοσφαιριστές!

Πρόστιμο σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Απόλλων 1926.

Μετά τον Παναγιώτη Διλμπέρη ήρθε η σειρά της διοίκησης του Απόλλωνα 1926 να εκτοξεύσει «βέλη» σε βάρος των ποδοσφαιριστών μέσω ανακοίνωσης. Έκανε γνωστό ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε όλους και σημείωσε ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού αγωνίζονται! Μάλιστα, σημείωσε ότι το πρόστιμο είναι η αρχή και θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις αν συνεχίσουν να δείχνουν αυτό το πρόσωπο.

Αναλυτικά ανακοίνωσε:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, αντιλαμβανόμενη πλήρως την απογοήτευση και οργή των φιλάθλων-υποστηρικτών της ομάδας μετά την ήττα από τον Πιερικό, αισθάνεται την υποχρέωση να απευθυνθεί στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Τους καλεί να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη της αποκαρδιωτικής εμφάνισης και ήττας και να αποδείξουν ότι δικαιούνται να φορούν την ίδια κοκκινόμαυρη φανέλα, που έχουν φορέσει στο παρελθόν ποδοσφαιρικοί θρύλοι του Απόλλωνα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα παίζουν και ποια φανέλα φορούν, είτε δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η διοίκηση πίστεψε στις δυνατότητες αυτών των ποδοσφαιριστών, τους εμπιστεύθηκε, αλλά αυτοί έχουν βαλθεί να διαψεύσουν τους πάντες.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 αποφάσισε να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο σε όλους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι η αρχή. Έπεται συνέχεια, αν τα αρνητικά φαινόμενα συνεχιστούν.

Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

Η υπομονή έχει τα όριά της».

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep