Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρέπεμψε Ψωμιάδη σε Ανατολίτη

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης είχε συνάντηση με τον Διονύση Ψωμιάδη, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για τον Απόλλωνα 1926.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Διονύσης Ψωμιάδης θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ ωστόσο τόνισε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Βασίλη Ανατολίτη. Παράλληλα, άφησε κάποιες αιχμές για τον υποψήφιο επενδυτή και επεσήμανε ότι πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο του Απόλλωνα εφόσον θέλει να προχωρήσει στο εγχείρημά του.

Σε δηλώσεις του στο «Metrosport» ανέφερε: «Πράγματι επικοινώνησε μαζί μου ο Διονύσης και κάναμε ραντεβού. Όταν ήρθε όμως για να μιλήσουμε, υπήρχε ήδη πρόεδρος στην ομάδα, ο Βασίλης Ανατολίτης. Δεν μπορούσα να αθετήσω τη συμφωνία μαζί του. Ο Διονύσης δεν ήρθε στη γενική συνέλευση το καλοκαίρι, αλλά μετά από δύο μήνες. Τον ρώτησα γιατί δεν ήρθε νωρίτερα και μου είπε ότι δεν ήταν έτοιμος. Ο Απόλλων τώρα έχει πρόεδρο και αν θέλει μπορεί να μιλήσει μαζί του».

Ερωτηθείς αν Ψωμιάδης ανέφερε λεπτομέρειες για την κίνησή του, ο Χαραλαμπίδης απάντησε: «Όχι, δεν είπε τίποτα. Ούτε για τα υποτιθέμενα πέντε εκατομμύρια. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των Απολλωνιστών για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Στην πλάτη του Απόλλωνα, δεν πρέπει να παίζονται πολιτικά παιχνίδια. Χορτάσαμε από τους σωτήρες, που υποτίθεται είναι Απολλωνιστές και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep