Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δυσκολίες στην εξεύρεση επιθετικού

Δεύτερες σκέψεις κάνουν στον Απόλλωνα 1926 σχετικά με τη μεταγραφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά Δεύτερες σκέψεις κάνουν στον Απόλλωνα 1926 σχετικά με τη μεταγραφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά

Δεν προέκυψαν θετικές εξελίξεις από την προσπάθεια του Απόλλωνα 1926 να προχωρήσει σε μεταγραφή επιθετικού.

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα 1926 επιχειρούν να υλοποιήσουν την εισήγηση του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησαν σε επαφές με παίκτες που θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η περίπτωση του Σαμπέγκου Μπανγκουρά απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς ωστόσο φαίνεται ότι δεν προχωράει μιας και η αγωνιστική απραξία του άλλοτε παίκτη του Πανσερραϊκού, προκαλεί προβληματισμό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νέστορα Στεφανίδη, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ΑΕΛ, αποδείχθηκε πως δεν είναι εύκολο να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό, κάτι που ισχύει και για τον Βλάση Καζάκη. Μάλιστα, ο τελευταίος δεσμεύεται με τον Αιγινιακό και δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του συλλόγου να τον αφήσει ελεύθερο.

Last modified onΣάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 10:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep