Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρας τεστ με Ζάκυνθο»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει τρεις παίκτες για το ματς της Ζακύνθου Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει τρεις παίκτες για το ματς της Ζακύνθου

Κρας τεστ χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Απόλλωνα 1926 με τη Ζάκυνθο ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

«Το ματς με τη Ζάκυνθο αποτελεί για μας κρας τεστ. Καλούμαστε να δείξουμε ότι υπάρχει συνέχεια, μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης. Απέναντί μας θα βρούμε έναν πολύ άξιο αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας της Καλαμαριάς για τη συνάντηση της Κυριακής (21/12).

Μετά την τελευταία προπόνηση στην Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο (20/12), οι παίκτες θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, ο Διλμπέρης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, που μετέχουν στην αποστολή. Είναι οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κιόσε, Κουρούπης, Μαυροκεφαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Βασ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Τσούτσης.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Παναγιώτης Κατσιαρός, Φραντς Μπερτέν, Νίκος Σουλίδης και ο τιμωρημένος Ολίσε. Σε ό,τι αφορά στον Ακασού που συμπλήρωσε κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του τη 13η αγωνιστική απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

H αποστολή θα γευματίσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Porto Palace» και στις 3 θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep