Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Υπάρχουν τα... 45άρια»!

Καταγγελίες του Βασίλη Ανατολίτη για την ΕΠΣΜ. Τι δήλωσε για τη μεταβίβαση του Απόλλωνα 1926.

Για τις συζητήσεις του με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα 1926, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων», Βασίλης Ανατολίτης. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ακαδημίες κατήγγειλε ότι με την ΕΠΣΜ ασχολούνται άνθρωποι που είναι έξω με εγγύηση!

Για τις επαφές με τον Χαραλαμπίδη ο Ανατολίτης είπε:

«Ως σήμερα έχουμε άψογη συνεργασία και πολύ καλή σχέση. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ως διοίκηση. Θα κάνουμε ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες να τα βάλουμε κάτω. Θα δούμε την πορεία της ομάδας, οικονομικά είναι μία χαρά και δεν σας κρύβω ότι κάνουμε αγώνα. Έχουμε καλό κλίμα και στο ματς με τον Φωκικό θεωρώ ότι θα ξεκινήσει μία καλύτερη πορεία. Θέλω να πιστεύω ότι ως τη ΓΣ της 23ης Δεκεμβρίου θα κυλήσουν όλα ομάδα. Μαζεύονται τα χαρτιά που χρειάζονται για τη μεταβίβαση και πιστεύω να πάνε όλα καλά».

Για το γηπεδικό πρόβλημα των ακαδημιών:

«Στείλαμε ένα e-mail ως Απόλλων και ζητούσαμε για κάποιες ώρες τη Μίκρα από την Ένωση στις 8 Αυγούστου. Οι ακαδημίες μας έχουν 315 παιδιά. Γίνεται καλή δουλειά, αλλά πονάμε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η Ένωση παραχωρεί τη μίκρα με αντίτιμο σε ομάδες που δεν είναι καν του Δήμου Καλαμαριάς και αυτό δεν νοείται. Είναι οξύμωρο η Ένωση να ζητάει λεφτά για προπονήσεις και σε άλλο προπονητικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του Μάττα να ζητάει και να πετυχαίνει τη δωρεάν παραχώρηση. Δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά της. Καταλαβαίνω τον κύριο Ψωμιάδη, γιατί έρχονται εκλογές.

Θα έρθουν εξελίξεις μετά τα Χριστούγεννα και θεωρώ ότι κάτι νέο θα γεννηθεί. Έκανα λάθος που στήριξα τον Διονύση Ψωμιάδη και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Λένε ότι ο Ανατολίτης είναι μπροστινός του ενός ή του άλλου, αλλά η τσεπούλα του Ανατολίτη το ξέρει πώς έχει φτάσει εδώ. Κανείς δεν έβαλε την πλάτη του. Τον Ιανουάριο θα δείτε νέα πράγματα και εύχομαι ένα καλύτερο αύριο, ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη να έχει φωνή μέχρι την Αθήνα».

Σε ερώτηση αν θα βάλει υποψηφιότητα και αν αυτό μπορεί να γίνει σε περίπτωση που είναι μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, κατήγγειλε:

«Ναι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι με εγγύηση έξω και ασχολούνται με την Ένωση. Υπάρχουν τα 45άρια...»!

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep