Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κατασκοπεία» Διλμπέρη στις Σέρρες

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα δει το ματς του Εθνικού Σερρών με τη Ζάκυνθο Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα δει το ματς του Εθνικού Σερρών με τη Ζάκυνθο

Την αναμέτρηση του Εθνικού Σερρών με τη Ζάκυνθο θα παρακολουθήσει ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο Απόλλων 1926 έχει ρεπό στην έκτη αγωνιστική της Football League και ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης θα αξιοποιήσει την ευκαιρία προκειμένου να «τσεκάρει» δύο από τους προσεχείς αντιπάλους της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» θα μεταβεί στις Σέρρες για να παρακολουθήσει τη συνάντηση του τοπικού Εθνικού με τη Ζάκυνθο. Ο Απόλλων θα παίξει με τους Μακεδόνες τη μεθεπόμενη (όγδοη) αγωνιστική και με τους νησιώτες τη δέκατη.

Πάντως, προς το παρόν η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Φωκικό. Την Κυριακή (30/11) το πρόγραμμα περιλαμβάνει εσωτετικό διπλό, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το σύνολο των παικτών μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις, τέλος, επανήλθε ο Γιάννης Γκέσιος, ενώ στο τελικό στάδιο αποθεραπείας βρίσκονται οι Παναγιώτης Κατσιαρός, Νίκος Σουλίδης και Χρήστος Ευσταθίου.

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep