Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε πολλή δουλειά»

Διαφορετικό πρόσωπο υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης με την επανέναρξη.

Έπειτα από την ήττα (1-0) από τον Άρη ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης ανέφερε: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε κάποια ζητούμενα. Πρώτα απ' όλα πρέπει κάποια παιδιά να 'γεμίσουν' 90λεπτα, γι' αυτό προγραμματίσαμε και τα δύο φιλικά. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα λειτούργησε καλά, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Στο δεύτερο, δεν κρατήσαμε τον σχηματισμό, δεν είμασταν καλοί και κάναμε πάρα πολλά ατομικά λάθη. Έτσι, ο Άρης έκανε ευκαιρίες, κέρδισε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά, αυτό βλέπω εγώ. Η διακοπή είναι ευεργετική για μας και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε πολύ διαφορετικό πρόσωπο, όταν θα έρθουν οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με όσα είδαμε και στα εργομετρικά, κάποια παιδιά χρειάζονται 90λεπτα, να γεμίσουν από φυσική κατάσταση και να μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στους επίσημους αγώνες. Υπ' αυτό το πρίσμα, είναι απαραίτητα τα φιλικά παιχνίδια. Στο δεύτερο ματς, που θα δώσουμε στην Αρναία, θα αγωνιστούν τα παιδιά που μπήκαν σήμερα σαν αλλαγή, λιγότερο πάντως από 90 λεπτά και όσοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Βασικός στόχος είναι να συμπληρώσουν 70 λεπτά συμμετοχής οι 20-25 παίκτες, που θεωρούνται αυτή την στιγμή πρώτες επιλογές».

Η διοίκηση εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παραχώρηση του γηπέδου:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Μ.Α.Σ. Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Θανάση Κώνστα για την παραχώρηση του γηπέδου του συλλόγου, προκειμένου να διεξαχθεί ο προπονητικού χαρακτήρα αγώνας με τον Άρη, το απόγευμα του Σαββάτου 22.11.2014, αλλά και για την φιλοξενία της ομάδας του Απόλλωνα και των μελών της διοίκησης».

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep