Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η τελευταία τρύπα της φλογέρας»

Ο Τάσος Κατσαμπής αναφέρθηκε και στα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το νέο ξεκίνημα στον Απόλλωνα 1926, τον Ηρακλή και όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Τάσος Κατσαμπής. Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Διλμπέρη στον πάγκο των Κοκκινόμαυρων φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε γίνεται στην πορεία να αναβάλλονται τα παιχνίδια και να μην μπορούν οι προπονητές να προγραμματίσουν τίποτα. Σε κάθε αρχή πρέπει να μπαίνουν κανονισμοί που θα τηρούνται από την αρχή μέχρι το τέλος. Δε σκέφτονται τους ποδοσφαιριστές. Στο εξωτερικό είναι πρωταγωνιστές, εδώ είναι οι τελευταίοι που έχουν γνώμη, είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Δεν το κάναμε ως παίκτες ποτέ. Εμάς βέβαια ως Απόλλων μας βγήκε σε καλό αυτή η αναβολή».

Για το νέο ξεκίνημα στον Απόλλωνα:

«Δε θα σχολιάσω τους προηγούμενους προπονητές, αναλάβαμε μια ομάδα με ένα καλό ρόστερ και θέλουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να περάσουμε τακτικά κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Ο Απόλλων έχει πολύ καλό ρόστερ, δεν το συζητάω σαν όνομα και σαν ιστορία. Επίσης εγώ με εξαίρεση τα χρόνια που έμενα στην Αθήνα έζησα τα υπόλοιπα χρόνια μου στην Καλαμαριά και θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά».

Για τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα γενικότερα:

«Ο Ηρακλής ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, η Λαμία έδειξε καλά στοιχεία, η Λάρισα έρχεται πιο πίσω. Το φαβορί είναι η ΑΕΚ, ο Ηρακλής και η Λαμία έχουν καλό υλικό και μεταξύ των δύο δίνω προβάδισμα στον Ηρακλή. Αν δε σταματήσουμε για ακόμη... τέσσερις εβδομάδες, θα έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα»!.

Για το «διαζύγιο» με τον Αγροτικό Αστέρα:

«Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά, πήραμε πρωτάθλημα, φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά, πολλά παιδιά βαφτίστηκαν σε αυτή την κατηγορία, στηρίξαμε νεαρά παιδιά. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, αλλά στα άλλα δύο λάθη απειρίας μας στοίχισαν. Στην Ελλάδα όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, κάτι πρέπει να αλλάξει και αυτό συνήθως είναι ο προπονητής. Η ομάδα όμως είναι καλά δουλεμένη από θέμα φυσικής κατάστασης και φάνηκε ότι βρήκε τα πατήματά της γρήγορα, στο παιχνίδι με τον Τύρναβο».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Ήξερα ότι με τον Αγγελο Αναστασιάδη θα κάνει ομάδα, άσχετα τι υλικό θα είχε. Ήξερα ότι ο προπονητής θα βγάλει το 100% από κάθε ποδοσφιαριστή. Έχει εμπιστευτεί και νεαρά παιδιά, ο κόσμος είναι δίπλα, στηρίζει. Είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλα θεωρώ ότι αν όχι φέτος, του χρόνου θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό».

Last modified onΠέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep