Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Ευεργετική διακοπή»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926 χαρακτήρισε ευεργετική τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα (1-0) από την Ξάνθη, ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης επεσήμανε: «Είναι ευεργετική η διακοπή για μας. Έχουμε ποιότητα, έχουμε και την διάθεση. Είναι βασικά συστατικά αυτά, ενώ πλέον σύμμαχός μας είναι και ο χρόνος, προκειμένου να παρουσιάσουμε μια εικόνα που αρμόζει σε μια ομάδα, όπως ο Απόλλων. Θα δούμε στην συνέχεια μια ομάδα, που θα παίξει πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο».
Για την εικόνα του φιλικού αγώνα της Ξάνθης, ο Διλμπέρης είπε: «Δεν περιμέναμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Ο χρόνος που είχαμε μπροστά μας ήταν λίγος και ο αντίπαλος ισχυρός. Κρατάω την διάθεση των παικτών και την προσπάθεια τους να εφαρμόσουν τα δύο πράγματα που ζητήσαμε σε ότι αφορά την αμυντική και την επιθετική τακτική μας. Είναι γεγονός ότι κανένα από τα δύο δεν λειτούργησε τόσο καλά, όσο μπορεί να λειτουργήσει μελλοντικά».

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος είπε από την πλευρά του: «Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της νέας τεχνικής ηγεσίας. Καταφέραμε αρκετά στον αγώνα με αντίπαλο μια ομάδα της Σούπερ λιγκ, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Μας βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος και το ρεπό. Είμαι βέβαιος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήρθε στην ομάδα ένας προπονητής, που αγαπάει αυτό που κάνει και έχει στόχους».

Last modified onΣάββατο, 15 Νοέμβριος 2014 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep