Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίσιμη συνάντηση για προπονητή

Ο Βασίλης Ανατολίτης αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο προπονητή του Απόλλωνα 1926 ως το τέλος της εβδομάδας Ο Βασίλης Ανατολίτης αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο προπονητή του Απόλλωνα 1926 ως το τέλος της εβδομάδας

Το θέμα του νέου προπονητή θα απσσχολήσει τους Βασίλη Ανατολίτη και Γιάννη Ζαπρόπουλο, που θα συναντηθούν την Τετάρτη (5/11).

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα 1926 Γιάννης Ζαπρόπουλος είχε τις τελευταίες ημέρες επαφές με τεχνικούς που είναι υποψήφιοι να διαδεχθούν τον Θωμά Γράφα στον πάγκο της ομάδας της Καλαμαριάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα υπόψη βρίσκονται οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, Μανουέλ Ρόκα και Γιώργος Κούτσης, ενώ προστέθηκε και το όνομα του Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος δεν συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Ζαπρόπουλος θα μιλήσει την Τετάρτη (5/11) με τον Ανατολίτη και θα τον ενημερώσει σχετικά προκειμένου να γνωρίζει όλα τα δεδομένα. Η απόφαση για τον νέο προπονητή αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας, ενώ στον αγώνα με τον Αιγινιακό την ευθύνη της τεχνικός ηγεσίας θα έχει ο Βασίλης Χάβος, όπως συνέβη και στη συνάντηση με τον Τύρναβο.

Last modified onΤετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep